Home > Turistrejser

Ungarnekspertens rejsemål er udelukkende Ungarn. Vi tilbyder storbyrejse til hovedstaden Budapest hvor du har mulighed for at opleve den ungarske kultur helt tæt på. Vi tilbyder kun hoteller der ligger geografisk godt i forhold til oplevelser og kultur. Uanset om du ønsker at køre selv eller flyve vil Ungarneksperten hjælpe med at tilrettelægge det hele så du kan læne dig tilbage og nyde turen. 

Vi tilbyder endvidere også rejser til sommerdestinationen Balatonsøen. Her er der rig mulighed for at trække sig helt tilbage og nyde sommervarmen og tage en dukkert i Balatonsøen ved en af de anlagte strandparker. Om aftenen kan man tage ind på strandpromenaden i Balatonfüred og få sig en bid mad på en af de mange restauranter der ligger med udsigt udover Balatonsøen. Vi hjælper med at skabe et overblik over hvilke steder der er bedre end andre og i samråd med jer, finder vi det bedste hotel eller ferielejlighed. 

Hvis du har spørgsmål eller har lyst til at høre mere om hvad rejserne kan indeholder er du velkommen til at kontakte os på mail eller via tlf. Du kan finde kontaktoplysningerne her