Home > Balatonfüred Cup

Balatonfüred cup info

Ungarneksperten har de sidste 23 år arrangeret en international håndboldturnering ved Balatonsøen for U13, U15, U17 og U19/21 ungdomsspillere. Turneringen er for hold på alle niveauer. Igennem tiden har der været et stabilt deltagerantal med både hold fra Danmark, Ungarn, Sverige og Norge. Mange af de danske hold der har været med igennem tiden, bruger turen som afslutning på endt sæson og vi har nogle hold der har været med de sidste 15 år. Der spilles i 5 haller ved og omkring Balatonsøen. Spillerne bor på hoteller hvor forplejningen er halvpension (morgenmad og aftensmad).

Balatonfüred cup ligger altid i den anden uge af skolernes sommerferie, derfor vil datoerne variere fra år til år.

Transporten til Balatonsøen foregår i bus og her vil i blive hentet i jeres hjemby. For at give jer en god kvalitetstur anvender vi kun moderne langtursbusser som er udstyret med toilet og aircondition. Busserne kører igennem Tyskland, Tjekkiet og Slovakiet og turen varer ca. 20-22 timer inkl. pauser. Afgang fra Danmark er altid om søndagen med ankomst mandag morgen hvor man kan nyde en omgang morgenmad på hotellet inden man får tildelt værelserne. Der bor officials på hotellerne, og de fungerer som kontaktperson for holdene og har jævnligt møder med hinanden så eventuelle problemer kan løses.

Turneringen starter tirsdag og der vil være transport med busserne ud til de forskellige haller. Info omkring hvornår busserne kører til og fra hallen vil blive oplyst via en infotavle på hotellerne. Tirsdag er også dagen hvor vi afholder lederkomsammen. det varierer fra år til år hvor det vil foregå, men vi sikrer jer at det altid er hyggeligt og i vil opleve den ungarske kultur på en anderledes måde.

Onsdag vil der igen være håndbold i hallerne og når de sidste kampe er spillet færdig ved 14 tiden har holdene mulighed for at have en social aften. Turen kan gå til Balatonfüred badelandet, en aftentur med shopping Balatonfüreds attraktive strand promenade eller et besøg ved en aktivitetspark hvor der ligger en sommer-kælkebakke og en klatrebane, beliggende i Balatonfüzfö. Hvis i bor i andre byer er det muligt at blive transporteret i busser mod betaling.

Torsdag er der håndbold fri og i kan som hold selv bestemme hvad dagen skal bringe, men i skal ikke snydes for ideer og arrangerede ture. Her tilbyder vi en heldagstur til hovedstaden Budapest med rundvisning af en lokalguide, en tur til badebyen Siófok hvor der også er mulighed for shopping og afslapning ved stranden, en tur til varmvandskilderne i Héviz eller en tur i badelandet i Balatonfüred. Udflugterne koster 60.- pr. person.

Fredag spilles de afgørende puljekampe og finaler. Der er præmier til nr. 1, 2 og 3 i hver række samt en personlig præmie til turneringens bedste spiller og målvogter.

Lørdag er hjemrejsedag og søndag er man tilbage i Danmark.

Har du lyst til at læse mere om tilmelding, hoteller, udflugter etc. kan du klikke her: Balatonfüred cup info